🗣️ Continuăm seria „marilor realizări” ale lui Robert Negoiță, cu un episod cu miros pestilențial, care poartă semnătura actualei administrații a Sectorului 3 al Capitalei.

Este vorba despre o adevărată groapă de gunoi formată la circa 100 de metri de o fabrică de mezeluri, pe strada Vâlsănești, fără ca cineva din cadrul autorităților locale să observe și să ceară eradicarea focarului de infecție provocat de sutele de tone de deșeuri depozitate aici. 

”Spuneam recent despre obsesia legată de taxa zero pentru gunoi, vehiculată de primarul Negoiță, care manipulează mare parte a cetățenilor, prin faptul că le induce ideea că nu plătesc taxa de gunoi. Realitatea arată cu totul și cu totul altfel. Cetățenii Sectorului 3 plătesc de 11 ori mai mult decât cei, spre exemplu, ai Sectorului 6. Din datele publice culese se poate constata că doar anul trecut, cetățenii Sectorului 3 au plătit aproape 440 de milioane de lei. Primăria prestează aceste servicii cu aproximativ 1.300 de salariați , care fac parte din organigrama primăriei și cu încă 350 de salariați ai unei firme a Consiliului Local”, a declarat Ulise Toader, sprecialist anticorupție și candidat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), la Primăria Sectorului 3.
El este de părere că, dacă taxa de salubritate este zero, primăria ar trebui să ridice aceste gunoaie care s-au adunat aici în perioada mandatului său.

„Dacă nu e treaba primăriei să curețe acest teren, Poliția locală de ce nu îl amendează pe proprietar și nu îl obligă să salubrizeze locul? Sunt niște mirosuri insuportabile în zonă, iar vizavi de această sursă de infecție sunt case. Deși au fost făcute foarte multe reclamații și la Garda de Mediu și la primărie, nu s-a întâmplat nimic, lucrurile arată la fel. Această minihaldă de gunoi este un focar de infecție și produce mirosuri insuportabile. Se vede clar că aici este 100% minciună și 0% muncă. Serviciile de salubrizare și deszăpezire pe care le-a creat mănâncă foarte mulți bani, dar, în fapt, nu fac nimic”, a conchis candidatul PPU (social-liberal).

Oamenii care locuiesc în zonă susțin că dacă primăria ar curăța zona, nimeni nu ar mai arunca acolo deșeurile voluminoase sau gunoiul. „De ani de zile e așa, tată. A zis Negoiță că vine și n-a mai venit. Ne-au mâncat șobolanii și nu mai putem cu mirosurile astea. Nimeni nu face nimic”, s-a văitat un locuitor din zonă, care nu a dorit să își facă publică identitatea.

#TUalegi #SoluțiaTa #umanistii #UliseToader #PPUSL #sector3

Lasă un răspuns