Iată că, vrea, nu vrea, „Herr Johannis” se vede nevoit a da piept cu propriile sale neputințe politice, iar aici mă refer la „dialogul” său politic cu PSD-ul! Altfel cum interpretati dumneavoastra tupeul PSD-ului de a condiționa votul pro, din Parlament? De fapt, e simplu….. înainte vreme era un singur mare partid numit pe scurt PCR… azi, același partid funcționează pe aceeași sintagmă, dar care are un cu totul alt rost: PILE-CUNOSTINTE-RELATII!

Pentru cei mai tineri, trebuie să precizezăm că exista un nene politic, numit PATRICIU, sau Păturiciu… care ce sa vezi?! Toata viața lui nu a cotizat decât la două partide: PSD si PNL! Si, pe ale cărui datorii, premierul PSD-ist de atunci, Ponta, a dorit a i le șterge. Deci, despre ce vorbim acum?

Acel Ponta era aliat cu un PNL condus de un anume Crin, floare rară a politichiei si care într-o noapte a cedat totul pentru actualul președinte Klaus Werner…

Deci, după cum bine vedeți, totul se învârte în jurul unei cozi de pește, care pește … ce să vezi? Taman la cap s-a stricat, dar doar la aripi îl tăiem! Despre ce vorbim atunci?

De același PCR, azi împărțit în mai multe pepiniere politice, și care nu are cum să apună dacă noi toți nu deschidem ochii să vedem această mizerie pe care să o stârpim din rădăcini!

Lasă un răspuns