Cugetă ! Fără influențe!
Emil Apostol
Emil APOSTOL
NA

Spoiler for Emil Apostol BIO
Absolvent al Institutului Politehnic București – facultatea TCM, din 1993 am pornit pe drumul propriu, trecând de la coordonarea unei simple echipe de reparații la conducerea unor firme cu parcuri auto de mari dimensiuni și construirea , începand din 2010, a unei rețele de import și distribuție de produse și piese auto. Am reușit, în 2013 , să pun bazele unei Asociații care are ca principal obiect îngrijirea și dezvoltarea personalității copiilor încă de la vârste fragede. Și se văd rezultatele! Un consilier trebuie să gândească cu mintea proprie și în beneficiul cetățeanului ! Pentru mulți este foarte greu ! Trebuie să ai curaj să iți exprimi punctul de vedere, nu să fii doar un simplu votant….. cum vrea șeful!]

Absolvent al Institutului Politehnic București – facultatea TCM, din 1993 am pornit pe drumul propriu, trecând de la coordonarea unei simple echipe de reparații la conducerea unor firme cu parcuri auto de mari dimensiuni și construirea , începand din 2010, a unei rețele de import și distribuție de produse și piese auto. Am reușit, în 2013 , să pun bazele unei Asociații care are ca principal obiect îngrijirea și dezvoltarea personalității copiilor încă de la vârste fragede. Și se văd rezultatele! Un consilier trebuie să gândească cu mintea proprie și în beneficiul cetățeanului ! Pentru mulți este foarte greu ! Trebuie să ai curaj să iți exprimi punctul de vedere, nu să fii doar un simplu votant….. cum vrea șeful!

In slujba dumneavoastră cu cinste și onoare!
dorel badiu
Dorel BADIU
Ofițer Superior în Rezervă

Spoiler for Dorel Badiu
Am absolvit Academia Națională de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București, Facultatea de Drept și ulterior am urmat studii Post Universatare tot la Facultatea de Drept din București. În perioada 1982 – 1997 am activat ca ofițer, până la gradul de Maior în cadrul Poliției Economice a Municipiului București. În această calitate am supravegheat desfășurarea activitaților în mod legal a principalelor Sectoare din Economia Națională: Industrie, Construcții, Comerț. Aici prin acțiuni specifice am combătut Acțiunile ilegale, prevenind fraudarea Economiei și în multe cazuri am recuperat pagube importante cauzate de infractori. Acum, în noua mea calitate de Ofițer Superior în Rezervă, doresc să ajut compatrioții din Sectorul 3, să beneficieze de o Administrare Corectă și Onestă a tuturor activităților Primăriei Sectorului 3.

Viitorul se regăsește în cei tineri !
Catalin Andras
Cătălin Gabriel ANDRAS
Economist

Spoiler for Catalin Gabriel Andras
Numele meu este Andras Cătălin Gabriel și cred într-un viitor mai bun. De unde această convingere? În ciuda faptului că în România nivelul de trai este unul scăzut (iar aici vorbesc din punctul de vedere al unui tânăr care caută să răzbată într-o societate cu rădăcini corupte), România ar putea avea o șansă cu o nouă clasă politică, o elită tânără care ar putea da frâu liber unei mentalități libere, cu adevărat democratice. Cred cu tărie că într-o tară cu un potențial incomensurabil, și mai cred în noi, în generația care ar putea da o valoare acestei țări. Despre mine pot spune că am vârsta de 25 de ani și sunt absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor, continuându-mi studiile de Masterat în specializarea “Contabilitate, Consultanță și Audit” în cadrul Universității “Athenaeum” din București, iar ca domeniu de activitate sunt Economist în cadrul unei firme de construcții

,, Frumosul va salva lumea! - ”Feodor Dostoievski.
Coralia Irina CANDEA
Coralia Irina CANDEA
NA

Spoiler for oralia Irina Candea

Sunt Coralia Irina Candea, am 52 de ani, sunt căsătorită și am o familie bogată cu șase copii.

Sunt licențiată a Universității din București, Facultatea de Teologie, am terminat Școala Superioară de Jurnalistică si Școala de Antrenori de șah. Sunt Maestră a Sportului a Federației Internaționale de Șah, arbitru și autor de manuale de matematică distractivă și jocuri logice, fost redactor cultural al Revistei Fundației,, Glasul Satelor” și profesor pentru învățământ primar cu vechime de 34 de ani.

Am o experiență de invidiat datorită participării la numeroase programe și proiecte educaționale  naționale si internaționale. Am fost implicată activ în activități extrașcolare și de voluntariat pentru Consiliu Mondial Român, pentru Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București -PROEDUS și la Centrul de zi pentru copii ,,Sf. Sofia” . Cu o lungă carieră în competițiile internaționale de performanță în șah, fiind o fostă componentă al Lotului Național de Șah, jucătoare cu o bogată experiență de lucru în antrenamentele cu copiii sunt Vicepreședinte al Asociației Clubului Sportiv Master Mind București. M-am remarcat prin rezultatele obținute și modul deosebit de abordare a acestei măiestrii.

 Îmi doresc să fac parte din echipa de consilieri a Primăriei Sectorului 3,o echipă serioasă și specială, ca împreună cu primarul PPU-SL să investim în oameni și în tineretul nostru! Doresc să promovez copii talentați, să valorific tradițiile românești pentru a veni  în sprijinul cetățenilor sectorului 3 și a iubitorilor de sport. Înainte de a avea o lege avem nevoie de educație pentru a nu abdica de la valorile sfinte si morale ale neamului românesc și de la Adevăr.

Productivitate -Protecție -Umanitate -Siguranță -Liniște
Ionuț Radu CIOBOTEA
Ionut Radu CIOBOTEA
NA

Spoiler for Ionut Radu Ciobotea BIO

Mă numesc Ciobotea Ionuț Radu, am 38 de ani, sunt căsătorit, am 2 copii și locuiesc în sectorul 3 din anul 1981. Am o experiență de 18 ani în domeniul vânzărilor, administrației de blocuri, construcții în mediul privat. În acest domeniu trebuie acordată atenție maximă clientului, cât și investiției lui. Atenția asupra cetățenilor sectorului 3 și a necesităților acestora, a devenit principalul meu obiectiv. Îmi doresc să candidez pentru funcția de Consilier Local, în cadrul Primăriei Sector 3, pentru ca împreună cu primarul și echipa de consilieri PPU-SL, să pot fi aproape de cetățeni și de necesitățile acestora, prin proiecte de dezvoltare, menite să asigure bunăstarea, protecția, siguranța și liniștea cetățenilor sectorului 3.

„Omul potrivit la locul potrivit!”
Gheorghe Cone
 Gheorghe Cone BIO
NA

Spoiler for Gheorghe Cone BIO

Am aproape 86 de ani. Sunt român neaoș, fiu de țărani mijlocași din Islaz comuna milenară de la influența Oltului cu Dunărea. Din anul 1974 am devenit Bucureștean și tot de atunci contabil șef la cea mai mare unitate de achiziții publice din țară. Prin natura profesiei mele financiar-contabile și economice neîntreruptă, desfășurată pe multiple domenii (industria alimentară, industria construcțiilor de mașini, construcții industriale și civile, electronică, transporturi, achiziții public, Parohia română) în epoci istorice diferite (burghezia liberală interbelică, comunismul totalitar și tranziția la economia de piață liberă) am deprins arta de a examina lucrurile în profunzimea lor și de a elabora concepte utile dezvoltării eficiente și armonioase a mediului în care ne ducem traiul de zi cu zi. Un astfel de concept este cel al mass – economiei casnice – ambientale. Aceasta este o economie „de masă” a grupurilor economice din ansamblurile de locuințe ambientale,  special constituite pentru activități lucrative cu organizare socială specifice. M-am alăturat umaniștilor din două motive; primul pentru  doctrina umanistă care creează cale liberă conceptelor mele și al doilea pentru dl. Toader Ulise candidatul PPU-SL pentru Primăria Sectorului 3

NA
Luminita Cristescu
Luminița CRISTESCU
Designer

Spoiler for uminita Cristescu

Am peste 20 ani experiență în mediul privat în domeniul financiar-contabil, Resurse Umane , Marketing și dezvoltarea afacerilor. Sunt expert contabil,  consilier fiscal și lucrez cu Organizații non-profit și companii private. Din noiembrie 2019 am început colaborarea cu Partidul Puterii Umaniste-Filiala sectorului 3 și am decis să candidez pentru un loc de consilier întrucât doresc să văd cum sunt administrați banii publici și modul de atribuire a contractelor de achiziții.

NA
Ioana Monica Cristina CRISTODULO
Ioana Monica Cristina CRISTODULO
Casnica

Spoiler for Ioana Monica Cristina Cristodulo BIO

Mă numesc Cristodulo Monica și am 42 de ani. Sunt un om norocos din toate punctele de vedere: am o familie frumoasă, doi copii minunați, prieteni sinceri și colegi dedicați. Fac lucruri care îmi plac și îmi aduc satisfacție, întrucât se spune că atunci când faci ceva din plăcere, excelezi sau atingi apogeul cu ușurință.
Optimismul și pozitivismul sunt caracteristici specifice vieții mele, acestea însoțindu-mă permanent în viața personală, dar și în activitatea profesională. Acestea fac din mine un om motivat și plin de speranță. Am o experiență de cincisprezece ani in Administrație Publică, mai exact în domeniul Administrării Piețelor. Această arie cuprinde sfera mea de interes si sfera în care acționez, și încerc să îmi dezvolt constant competențele.
Îmi doresc să ajung în echipa de consilieri a Primăriei SECTORULUI 3 ca împreună cu primarul și echipa de consilieri PPU-SL pentru a putea dezvolta și armoniza relațiile dintre cetățenii sectorului și producătorii agricoli care își desfășoară activitatea în cadrul piețelor din sector.

Numai bine, ing. Camelian CHIRANA
Camelian CHIRANA
Camelian CHIRANA
Economist

Spoiler for Camelian Chirana
Numele meu este Andras Cătălin Gabriel și cred într-un viitor mai bun. De unde această convingere? În ciuda faptului că în România nivelul de trai este unul scăzut (iar aici vorbesc din punctul de vedere al unui tânăr care caută să răzbată într-o societate cu rădăcini corupte), România ar putea avea o șansă cu o nouă clasă politică, o elită tânără care ar putea da frâu liber unei mentalități libere, cu adevărat democratice. Cred cu tărie că într-o tară cu un potențial incomensurabil, și mai cred în noi, în generația care ar putea da o valoare acestei țări. Despre mine pot spune că am vârsta de 25 de ani și sunt absolvent al Facultății de Administrare a Afacerilor, continuându-mi studiile de Masterat în specializarea “Contabilitate, Consultanță și Audit” în cadrul Universității “Athenaeum” din București, iar ca domeniu de activitate sunt Economist în cadrul unei firme de construcții

,, Frumosul va salva lumea! - ”Feodor Dostoievski.
Marian CIMPOERU
Marian CIMPOERU
NA
Spoiler for Marian Cimpoierul BIO
Sunt Cimpoieru Marin, am 61 de ani. Despre mine? Sunt cetătean român de etnie romă și un bun creștin. De-a lungul timpul am fost lider a unor ONG-uri pentru minorități, sunt și actualmente și de aceea am hotărât să candidez pentru funcția de consilier la Primăria sectorului 3, din partea PPUsl,… pentru a reprezenta etnia romă și alte minorități naționale. Să-i reprezint și nu numai,… ci împreună cu dl Primar și colegii mei, să inițiem programe pentru integrarea lor socială, să-i integrăm în sistemul de învățământ și de a-i îndruma să-și construiască un drum în viață!
"Tinerețea este timpul pe care-l avem în fața noastră" - Jules Romains
Ditcov-Mihai-George
Mihai George DITCOV
Digital Marketing Specialist

Spoiler for Mihai George Ditcov

Ma numesc Ditcov Mihai George, am 23 ani, și sunt un tânăr plin de speranțe. De ce spun asta? Pentru că, în ciuda faptului ca trăim niște vremuri destul de dificile (și aici vorbesc din perspectiva unui tânăr) am speranța că lucrurile se pot remedia. Am speranța că într-o țară cu un potențial imens precum România putem avea un viitor strălucit, dar asta doar dacă se investește în tineret, iar aici vorbesc despre proiecte de integrare pe piața muncii a tinerilor cu studii superioare finalizate care nu reușesc să-și găsească un loc de munca pe domeniul în care sunt specializați. Vorbesc despre tinerii, care din păcate n-au reușit să-și ducă la bun sfârșit studiile medii și sunt dați uitării. 
Eu cred că există soluții pentru fiecare dintre noi, dar asta doar dacă putem privi din perspectiva generației, care ar putea da o valoare extraordinară societății. Despre mine pot spune cu mândrie ca am obținut diploma de licență în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării în domeniul Relațiilor Publice, am fost voluntar în cadrul unor ONG-uri, iar acum cu o experienta de 3 ani în spate, lucrez ca Digital Marketing Specialist în cadrul unei agenții de publicitate.

“În România, lingușirea și hoția sunt virtuți” - I.L. Caragiale
Lorena-Claudia-DOBRE-DĂDUȚ
Lorena-Claudia DOBRE-DĂDUȚ
NA

Spoiler for Lorena-Claudia DOBRE-DĂDUȚ BIO

“În România, lingușirea și hoția sunt virtuți” spunea marele dramaturg I.L.Caragiale, cuvinte care și acum bântuie sistemul administrativ din România. Vrem sa fie acesta motto-ul care ne conduce și în viitor sau vrem o schimbare? Dacă vrem schimbare, înțelegem ce înseamnă acest termen? De când eram copil voiam mai mult de la viață și de la societatea în care trăiesc, așa ca am ales să fac cât mai multe activități pentru a-mi ține mereu timpul ocupat, activități care m-au ajutat să cunosc sistemul care ne ține prinși pe toți ca o plasă de păianjen. Am ales sa candidez ca și consilier local la sectorul 3, pentru ca știu ca pot ajuta acest sistem administrativ să inflorească. Abilitatea de a asculta, abilitățile de comunicare și negociere, flexibilitatea și gândirea critică sunt câteva din abilitățile care îmi coordonează munca pe care o depun, abilități dobândite atât din experienta ca și Consultant și planificator financiar, cât și din experiența de marketing și vânzări pe diferite segmente de piață. Cred în potențialul uriaș de dezvoltare a acestui sector, din acest motiv, o sa fac tot ce îmi stă în putere să ating obiectivele și nevoile cetățenilor din sectorul 3.

P.S. Iubesc animalele și vreau să mă asigur ca în acest sector, cel puțin, ele vor avea o voce!

“Tot ce ai nevoie ca sa schimbi lumea este dragostea, pentru ca dragostea schimba tot ce atinge.”- Maria Fontaine
Andreea Georgiana DOBRIN
Andreea Georgiana DOBRIN
inspector de resurse umane

Spoiler for Andreea Georgiana DOBRIN

Ma numesc Andreea Georgiana Dobrin si sunt unul dintre cei mai tineri candidati pentru ocuparea functiei de consilier local al sectorului 3 Bucuresti. Am 28 de ani, sunt casatorita, am o fetita minunata si ma consider un om binecuvantat de Dumnezeu.
Sunt licentiata a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si de profesie sunt inspector de resurse umane. Am lucrat in Marea Britanie ca Business manager timp de mai bine de 4 ani unde am avut sansa si onoarea de a lucra impreuna cu o echipa de oameni de elita.
Am intrat in acest proiect politic increzatoare si determinata sa-mi aduc contributia cu demnitate si curaj la dezvoltarea si modernizarea sectorului in care am crescut, traiesc si imi voi creste si eu copilul. Necesitatea unei schimbari este foarte importanta in momentele actuale.
Il sustin in functia de primar al sectorului 3 pe umanistul Ulise Toader datorita excelentei sale pregatiri care vor demonstra capacitatile sale organizatorice si de bun gospodar.
Acum este momentul sa dam o sansa tinerilor! Visul meu este ca fiica mea sa-si doreasca sa-si creasca copiii aici, acasa si sa fie mandra de locul de unde provine!

NA
PETRU-HARABAGIU
Petru HARABAGIU
Inginer IT

Spoiler for Petru HARABAGIU BIO

Sunt ofițer superior în rezervă și inginer IT. Idealurile care mi-au luminat calea și mi-au redat din timp în timp curajul de a înfrunta viața cu bucurie, au fost bunătatea,  frumusețea  și  adevărul. Nu m-am împăcat niciodată cu jumătăți de măsură și mă caracterizează lucrul dus la bun sfârșit. Sunt un om de acțiune, devotat cauzei pentru care lupt și vreau să pun și eu umărul, alături de ceilalți consilieri, spre o viată mai bună și prosperă pentru toți locuitorii Sectorului 3.


„CREIONEAZĂ SCHIMBAREA ÎMPREUNĂ CU NOI!”- echipa PPUSL - Sector 3
Ramona Elena Iorga
Ramona Elena IORGA
Avocat
Spoiler for Ramona Elena Iorga
Numele meu este Iorga Elena Ramona, sunt căsătorită, am vârsta de 38 de ani, sunt născută la data de 13.09.1982, dobrogeancă de origine dintr-un orășel situat la poalele Munților Dobrogei, de pe malul Dunării. Bazele educației mele au fost puse în orașul Macin, județul Tulcea, aici am absolvit Liceul Teoretic „Gheorghe Munteanu-Murgoci”, olimpica a județului Tulcea la istorie in anul 2001. Studiile universitare le-am urmat în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași unde am absolvit Facultatea de Drept promoția 2001-2005. Ulterior absolvirii facultății din Iași, am lucrat ca jurist, iar la scurt timp, în anul 2007 am susținut și promovat examenul de admitere în Baroul București. Experiența în domeniul juridic am dobândit-o integral în capitala țării, acumulând până-n prezent peste 15 ani de experienta în domeniul juridic. În prezent sunt titulara Cabinetului meu de avocat, asigur consultanță, asistență, reprezentare juridica clienților mei cărora le ofer munca mea dedicata, zilnic având de înfruntat „ cutume” ale instituțiilor statului ceea ce m-a determinat să mă interesez mai mult de legiuitorii acestei țări, dar și de cei care ne conduc pe plan local, motiv pentru care am ales să mă implic și să candidez. Așadar:
A venit timpul să cântăriți bine ce e bine. Decideți!
Nicolae IOVAN
Nicolae IOVAN
NA
Spoiler for MNicolae IOVAN BIO
Sunt Cimpoieru Marin, am 61 de ani. Despre mine? Sunt cetătean român de etnie romă și un bun creștin. De-a lungul timpul am fost lider a unor ONG-uri pentru minorități, sunt și actualmente și de aceea am hotărât să candidez pentru funcția de consilier la Primăria sectorului 3, din partea PPUsl,… pentru a reprezenta etnia romă și alte minorități naționale. Să-i reprezint și nu numai,… ci împreună cu dl Primar și colegii mei, să inițiem programe pentru integrarea lor socială, să-i integrăm în sistemul de învățământ și de a-i îndruma să-și construiască un drum în viață!
”Dacă vrei ca ideile tale să prindă viață, concentrează-te pe muncă nu pe vorbitul despre ele.” - Ryan Freitas
Elena Andreea LEPĂDATU
Elena Andreea LEPĂDATU
NA
Spoiler for Elena Andreea LEPĂDATU
Mă numesc Lepădatu Elena Andreea. Am terminat facultatea de științe sociale și administrative, lucrez cu oameni pentru o sănătate mai bună încă din 2006. Am pornit ca angajat apoi am visat să devin antreprenor. Am făcut totul pentru a-mi împlini visul și am reușit de 2 ani să-mi iau destinul în propriile mâini. Cu aceasta ocazie m-am lovit de birocrația care te sufoca dacă vrei sa devii antreprenor, de multitudinea de taxe și impozite care nu se regăsesc în calitatea vieții noastre a tuturor, și de lipsurile societății. Sunt mama, soție, fiica, sunt o luptătoare care spera într-un viitor mai sigur pentru copiii noștri, care crede că schimbarea începe odată cu noi, îmi doresc un sistem în care părinții și bunicii noștri să fie respectați, în care să existe șansa de a ne dezvolta și progresa. Prea multă birocrație, prea multe piedici, prea multe termene încălcate de instituții ale statului care uita ca sunt în slujba cetățeanului, de aceea am hotărât să mă alătur Partidului Umanist, pentru a contribui la o schimbare. Cred într-o schimbare profundă, într-o politică cu oameni pentru oameni, în care grija pentru cetățean și pentru nevoile acestuia sunt reale. Cred ca pot fi oferite șanse tinerilor care speră la un trai mai bun și fără birocrația care pune piedici… Doar împreună vom putea reuși! Împreună cu PARTIDUL PUTERII UMANISTE pentru sectorul 3.
NA
Melu Liciu
Melu LICIU
Avocat
Spoiler for Melu LICIU BIO
Am 56 de ani, am pregătire militară și juridică. Armata m-a învățat să fiu ordonat, riguros în ceea ce fac, să nu renunț niciodată atunci când imi propun un obiectiv. Universitatea m-a învățat să interpretez și să aplic Legea. Am convingerea că o țară fără un sistem de apărare solid și fără un sistem de justiție sănătos nu poate spera la dezvoltare, la progres. Cred într-o societate mai dreaptă, în adevăr, în justiție, într-o societate în care majoritatea contează cu adevărat. Nu am ezitat niciodată să acționez în acest sens, mi-am asumat deciziile și riscurile aferente. Cred că nu există o misiune mai nobilă decât aceea de a lucra în beneficiul semenilor tăi și nu există o mulțumire mai mare decât schimbarea în bine a vieții acestora. In echipa PPU-sl am mulți prieteni și împreună cu ei doresc să aduc sistemelor corecțiile care se impun, în beneficiul cetățenilor Sectorului 3.
NA
Cătălin LOVIN
Cătălin LOVIN
Expert in Achizitii Publice
Spoiler for Cătălin LOVIN
Mă numesc Cătălin Marian Lovin, am 40 de ani, și sunt expert în achiziții publice. Experiența acumulată în administrația publică centrală îmi dă speranța că România se poate schimba în bine. Fac parte dintr-o generație de sacrificiu, dar asta nu m-a împiedicat să visez la o Românie mai bună, mai frumoasă, mai sănătoasă. România nu mai are nevoie de generații de sacrificiu. Are nevoie de tineri implicați care știu că acțiunile lor contribuie la prezentul pe care și-l doresc. Schimbarea vine dacă fiecare dintre noi se implică. Țara noastră își poate schimba destinul doar dacă noi vom accepta și vom realiza că trebuie să o ajutăm. De la vot, la implicare civică.
„Umanismul este iubirea de oameni dezvoltată prin conștiință şi educație!” Vissarion Belinski
Gheorghe LUPESCU
Gheorghe LUPESCU
NA
Spoiler for Gheorghe LUPESCU BIO
Sunt Umanist încă de la începuturile partidelor politice in România post- decembristă! Gândul că demnitatea, onoarea și curajul sunt înzestrările morale principale pe care fiecare individ trebuie să le dobândească într-o societate, pentru că de aici rezultă respectul de sine și altruismul față de cei din jur, m-a determinat să mă alătur în Revoluția din 1989. La revoluție am participat chiar pe baricada de la Intercontinental. Principiul că politica trebuie făcută de oameni împliniți din punct de vedere personal, oameni care nu urmăresc beneficii proprii ci vor să își dedice experiența construcției economico – sociale în comunitățile în care conviețuiesc, mi-au condus pașii în toți acești ani! Mulți mă intreabă ce m-a determinat pe mine să cred așa de mult în această doctrină umanistă. Răspunsul meu a fost de fiecare dată ”dragostea față de oameni”, faptul că doctrina noastră analizează natura umană sub toate aspectele ei, având tot timpul în centrul preocupărilor sale Omul și valoarea pe care acesta o dă societății. De ce mă aflu astăzi în această echipă? Este o altă întrebare care mi se adresează des. Răspunsul este foarte simplu: pentru că este o echipă de oameni profesioniști, altruiști, oameni care au în fruntea lor o persoană în care cred cu adevărat: Toader Ulise, cel mai bun candidat pentru primăria sectorului 3! Si vă spun asta cu mâna pe inimă! Experienta vieții și anii de politica activa imi sunt argumente solide în alegerea fermă pe care o fac, aceea de a susține TOADER ULISE și echipa lui, din care cu mândrie fac parte!
NA
Militaru Adrian
Adrian MILITARU
NA
Spoiler for Adrian Militaru
Mă numesc Adrian Militaru, am aproape 57 de ani. Sunt Inginer de Aeronave, absolvent 1988. Pe parcursul anilor de scoală, liceu și facultate pasiunea față de fizică și matematică mi-a adus de mai multe ori premiul 1, atât la nivelul Bucureștiului, cât și la nivel național. În viață am experimentat mai multe sporturi precum: tenis de câmp, volei, schi, patinaj, înot, sărituri de la trambulină, speologie, cățărare pe stâncă cu corzi, ciclism, wind surfing (placa cu velă pe mare), pilotare avioane ușoare în aer, fapt ce m-a învățat să fiu un luptător desăvârșit pentru idealurile ce mi le propun. Și unul dintre aceste idealuri este acela ca alături de echipa PPU –SL Sector 3 să creăm o viață mai bună pentru cetățenii acestui sector. În 1990 am emigrat în Germania, iar în 1995 în Canada. Am lucrat și în USA, tot în domeniul industriei aviatice, dar și în cel al fabricării locomotivelor. În fapt, și așa cum este frumos în viață, am avut o largă diversitate de activități și experiențe, prea multe spre a fi enumerate aici, dar care toate îmi sunt foarte dragi și foarte valoroase. Această experiență bogată mă ajută să aduc un plus de valoare în programele de dezvoltare ale sectorului 3, propuse de echipa umanistă. Încă de la început i-am apreciat pe toți colegii umaniști, în toată diversitatea specifică unui partid democratic, și în mod special pe domnul Ulise Toader, deoarece energia și buna intenție a acestuia este una diferită, de ardelean neaoș. Experiența dânsului, dobândită ca Inginer și ca Director peste foarte mulți oameni și proiecte, caracterul său, cinstea, energia și perseverența, calități din ce în ce mai greu și mai rar de găsit, m-au determinat să mă alătur echipei de consilieri și să-l sprijin cu toată forța și experiența mea, în lupta, deloc ușoară, de câștigare a Primăriei Sectorului 3.
NA
Dumitru MISCHIE
Dumitru MISCHIE
NA
Spoiler for Dumitru MISCHIE BIO
Sunt licențiat în științe juridice, am urmat cursuri postuniversitare în domeniul dreptului privat și master în domeniul științelor penale. Experiența profesională pe care am acumulat-o şi cunoştinţele dobândite în cei aproximativ 22 de ani desfășurați în domeniul juridic, mă determină să mă angajez, alături de colegii mei umaniști, pentru a eficientiza activitățile administrative ale sectorului 3, precum și, pentru a promova adeziunea funcţionarilor publici la valorile şi eticile democratice şi la respectarea legislaţiei specifice. Sunt un om cu principii, cu păreri și convingeri ferme, pe care le respect întocmai, în tot ceea ce înfăptuiesc. Nu accept jumătăţi de măsură. Mizez pe legalitate, transparenţă şi corectitudine. Sunt un om dinamic, activ, dornic să fac mai mult şi mai bine în orice proiect în care mă implic. Este cert faptul că, în ultimii ani, încrederea în politicienii din România s-a prăbușit și continuă să rămână la cote foarte joase. După opinia mea, pilonii unei administrații locale profesioniste, competente, eficiente şi prietenoase, sunt și trebuie să fie: independenţa, imparţialitatea şi integritatea. Integritatea, ca valoare asumată de un individ înseamnă consistența dintre acțiuni, valori, principii și reguli de drept, de aceea vreau să activez într-un un colectiv cu o conduită corectă şi onestă, care dă dovadă de consistență între acțiuni, valori, principii și reguli de drept. Nu mă voi schimba şi nu voi renunţa la principii pentru nimic. Datorită lor am reuşit să construiesc câteva lucruri importante în viaţă şi voi continua să fac asta. Voi rămâne acelaşi om cu principii şi, pentru binele comunității, mă voi implica activ, oriunde și oricând este necesar.
“Viața sănătoasă înseamnă să trăiești cu un ochi mereu ațintit spre viitor.” - Viktor Frankl
Iulia PÂSLARU
Iulia PÂSLARU
NA
Spoiler for Iulia Paslaru BIO
Sunt Iulia Pâslaru, medic de familie. Am absolvit facultatea de medicină Carol Davila, competență ecografie generală. Dragostea față de oameni m-a determinat să intru în rândurile familiei UMANISTE. Sper ca prin experiența acumulată în decursul timpului să aduc un aport major la constituirea unui buget generos, pe domeniul sănătății, în Consiliul Local al Sectorului 3. Totodată îmi voi aduce aportul la dezvoltarea unor proiecte majore de modernizare a spitalelor și clinicilor existente, încurajând echiparea acestor cu cele mai noi tehnologii existente în domeniu, precum și la efectuarea demersurilor necesare construirii unui spital de urgență în Sectorul 3, la cel mai avansat nivel de dotare tehnică. Cred cu toată tăria în candidatul Toader Ulise, un profesionist desăvârșit în managementul organizațional, având trei mandate în administrația publică locală, două de consilier local și unul de consilier județean. Cei peste 10 ani de activitate în domeniul inspecției și anticorupției, îmi dau certitudinea că resursele Primăriei Sectorului 3 vor fi administrate responsabil. El este OMUL potrivit pentru Primăria Sectorului 3! A sosit momentul pentru a dovedi că suntem altfel, că putem și că facem mai mult și mai bine.
NA
Dan Nicolae RAHĂU
Dan Nicolae RAHĂU
NA
Spoiler for Dan Nicolae RAHĂU BIO
Sunt economist. Am lucrat atât în mediul privat cât și în administrația locală și centrală. Am demonstrat grijă pentru banul public, respect față de banii câștigați prin muncă și față de oamenii pe care i-am condus și îndrumat în carieră și în viață. Am peste 45 de ani de experiență în economia reală, administrație și învățământul superior, experiență pe care o pun în slujba cetățenilor sectorului 3. Am construit destine pentru tineri care au demonstrat performanță în profesie, administrație, politică și în viața personală. Performanță pe care o doresc și în sectorul 3 pentru noi toți!
NA
Marcel SAVATIN
Marcel SAVATIN
NA
Spoiler for Marcel SAVATIN BIO
Mă numesc Marcel Savatin și sunt proaspăt pensionar. Partidul Umanist din România, a fost primul și singurul partid în care am fost înscris, cu nr. 336, partid la care mi-a plăcut că luptă pentru OMUL cu toate problemele lui, dar și pentru schițarea primilor pași în dezvoltarea clasei de mijloc. Ori, în România, nu poate exista dezvoltare fără clasa de mijloc. Doctrina Partidului Umanist, cel din 1991, punea în centrul ei, OMUL! Acest lucru m-a atras să mă înscriu în acest proiect. Prin funcțiile politice și sindicale avute până acum, am putut să iau contact cu oamenii și problemele lor. Am fost, pe rand, membru, vicepreședinte și președinte al Filialei Sectorului 4 a PUR, din 1998 până în 2003, apoi vicepreședinte al Filialei Sectorului 3 a PC și PPU-SL. În sindicat sunt Secretar teritorial al FSLCPR (Federația Sindicatelelor Libere din Cercetare Proiectare din România). Din postura de Consilier în Consiliul Local al Sectorului 3, voi lupta, ca și pana acum, pentru oameni și problemele lor!
NA
Nicolae SFETCU
Nicolae SFETCU
Inginer fizician

Spoiler for Nicolae SFETCU BIO

Asociat şi manager MultiMedia SRL și editura MultiMedia Publishing.
Partener cu MultiMedia în mai multe proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel naţional şi european
Coordonator de proiect European Teleworking Development Romania Membru al Clubului Rotary București Atheneum
Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi al Asociaţiei Române pentru Industrie Electronica şi Software Oltenia
Iniţiator, cofondator şi preşedinte al Asociaţiei Române pentru Telelucru şi Teleactivităţi
Membru al Internet Society
Cofondator şi fost preşedinte al Filialei Mehedinţi a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România
Inginer fizician – Licenţiat în Științe, specialitatea Fizică nucleară. Master în Filosofie.

Cu multă prețuire și încredere în capacitatea Partidului Puterii Umaniste Filiala Sectorului 3.
Constantin SINESCU
Constantin SINESCU
Sculptor
Spoiler for Constantin SINESCU BIO
Am 67 de ani, sunt sculptor, liber profesionist, Membru al uniunii Artiștilor Plastici din România. În parcursul carierei mele am fost Director Gen. la S.C. Creart Sinprest S.R.L. orașul Simeria – Hunedoara. La vârsta de 60 de ani am primit titlul de Doctor Honoris Causa de la Academia Dacoromână pentru toată creația mea până în prezent. Sunt medaliat cu aur la Simpozionul de creație Internațional Parcova R. Moldova. De-a lungul anilor am realizat monumente precum: Trepte spre cer, cu Bustul Erou Cpt. Av. Alexandru Serbanescu, cu tot ansamblul artistic; Monumentul cu bustul Prof. Dr. Alexandru Pesamosca, de la Spitalul de copiii Marie Curie, dezvelit pe 10 Sept. 2014; Monumentul Părintelui Sculpturii Moderne Constantin Brâncuși în piatră, dezvelit pe 16 feb. 2017, cu împlinirea a 60 de ani de la intrarea în eternitate, la Baia de Fier – Gor; Monumentul Tudor Vladimirescu cu bust în piatră, dezvelit în anul 2017 la 7 Iunie la împlinirea a 196 de ani de la asasinarea lui, devenind Martir; Statuia în picioare a Maestrului în viață Tudor Gheorghe cu cobza în brațe, ridicată în anul 2015 la intrarea în Craiova pe Șoseaua București Craiova; Bustul Actorului Iurie Darie și al Actriței Anca Pandrea în viață, busturi în bronz montate pe pedestal de marmură; și alte busturi,Grigore Vieru, Col. Mircea Vâlcu-Mehedinți, în viață, Gen. Aurel Niculescu și altele. Principiile doctrinei umaniste, precum și calitățile incontestabile a domnului Ulise Toader în domeniul administrației publice m-au determinat să mă alătur grupului de umaniști de la Sectorul 3. Cred că aportul meu la propunerile făcute pentru o viață socială mai buna a persoanelor în vârstă cu venituri mici din Sectorul 3 (în ceea ce privește construirea de azile sociale de stat sau particulare la care taxele să fie sub 1500 lei, iar la cei care au venituri sub 900 lei diferențele să fie acoperite de primărie din fondurile de ajutor social), să aducă zâmbetul pe chipurile seniorilor noștri. Sunt pe deplin încrezător în capacitatea echipei noastre de consilieri și a candidatului nostru la primăria Sectorului 3, dl. Dr. Ing. Dipl. Ulise Toader, de a pune în practică doctrină umanistă, cu demnitate, cinste, onoare și curaj, prin fructificarea valorile umane, spirituale și materiale de care dispune în vederea îmbunătățirii vieții cotidiene a cetățenilor din sectorul în care trăiesc.
Și ei sunt ai noștri, iar noi (P)utem, (P)relua, (U)șura (s)uferința și reda (l)iniștea!
Irina SOARE
Irina SOARE
Asistența Sociala și Protecției Copilului

Spoiler for Irina SOARE BIO

Mă numesc Irina Soare, am 56 de ani. Am trecut prin niște etape ale vieții… și zic eu suficient ca să-mi dau seama și de felul cum este „starea nației” după 30 de ani de democrație. Am lucrat ca gestionar, casier bancar, iar actualmente activez în domeniul asistenței sociale și protecției copilului. Am ales Partidul Puterii Umaniste, deoarece este singurul care face altfel de politică, politica bunului simț, politică pentru oameni. Doresc să candidez pentru funcția de Consilier Local Sector 3, ca împreună cu Primarul și echipa de consilieri a PPUsl să pot fi aproape și să contribui la bunăstarea persoanelor cu dizabilități, prin proiecte și norme care odată aplicate să le schimbe viața în bine, ele fiind cea mai defavorizată clasă socială. Pe lângă faptul că au de dus multă suferință, se împiedică și de nepăsarea și indiferența autorităților.

NA
Constantin TUDOR
Constantin TUDOR
NA

Spoiler for Constantin TUDOR BIO

Am o experiență de aproximativ 15 ani atât în domeniul public, unde am lucrat pentru siguranța cetațenilor, cât și în mediul privat și am ajuns în timp să ascult și să cunosc nevoile diferitelor categorii de oameni. Îmi doresc să ajung consilier în cadrul Primăriei Sector 3 pentru că apreciez că banii publici ar putea să fie mai bine direcționați spre acele proiecte care pun pe primul loc bunăstarea cetățenilor acestui sector și mediul în care aceștia trăiesc și care asigură în același timp premisele unui viitor mai bun pentru copiii noștri. Educație și siguranță!

PPUSL Sector 3, tot înainte alături de oameni !
Cristian Tutala
Cristian TUTALA
NA
Spoiler for Cristian Tutala
Interacțiunea și experiența alături de oameni, atât ca economist, cât și ca om de vânzări, m-au motivat sa fac acest pas, în a mă alătura echipei umaniștilor, trăind ca și dumneavoastră în vremuri nesigure, doresc a depune efortul în a restabili un echilibru în politică, cat și-n mediul economic. Nu o sa fie ușor după ani de conduceri dezastroase, însă schimbarea sunt de părere că va trebui să înceapă cu fiecare dintre noi. Haideți să nu ne mai uitam doar la cifre, cat sa ne întoarcem fața și către oameni.
NA
Viorel TOMESCU
Viorel TOMESCU
NA

Spoiler for Viorel TOMESCU BIO

Ma numesc Viorel Tomescu, am 67 de ani si m-am decis sa ma alatur echipei de candidati PPUSL pentru Consiliul local al Primariei sectorului 3, convins fiind ca experienta bogata pe care am dobandit-o pe parcursul intregii mele activitati, in plan politic, diplomatic, profesional, managerial si didactic poate contribui in mod efectiv la succesul acestui proiect politic si poate fi pusa cu succes in slujba cetatenilor sectorului nostru!
Ca diplomat de cariera, dupa o activitate de cca 24 de ani in MAE, timp, in care am parcurs succesiv toate gradele diplomatice, pana la cel de ministru plenipotentiar, am avut prilejul sa acumulez o experiență consistenta in domeniul relațiilor politice internaționale, cu accent pe problematica UE, precum si in sfera comunicarii politico-institutionale, social-media, respectiv marketingului politic.
Dețin un Doctorat in Drept, respectiv un Doctorat in Relații Economice Internaționale, alaturi de multiple specializari, cursuri de pregatire si stagii de formare profesionala, realizate in tara si peste hotare, in dreptul UE si internațional, negocieri strategice, diplomație economica, relații publice si comunicare publica, administratie publica europeana, managementul proiectelor cu finantare europeana, precum si o experiență didactica consistenta la diverse instituții de învățământ superior romanesti.
Desigur, este firesc sa se puna intrebarea: care este valoare adaugata, adica, mai concret, la ce foloseste o asemenea experienta, precum cea mentionata, in activitatea si beneficiul unei administratii locale?
Raspunsul – in opinia mea – este ca „background”-ul profesional si academic pe care l-am acumulat poate fi util in foarte multe situatii si ipostaze, dintre care, foarte sintetic, m-as rezuma la cateva dintre ele.
Ma gandesc, in primul rand, la relatiile normale pe care orice administratie publica – cu atat mai mult atunci cand vorbim de cel mai mare sector al Capitalei, care depaseste, din punct de vedere demografic, dimensiunea multor orase – le poate dezvolta, cu beneficii reciproce, cu alte administratii publice locale pe plan european, inclusiv prin prisma implementarii experientei pozitive pe acest palier din alte state UE. In acest sens, impreuna cu colegii mei din echipa „umanistilor”, ne propunem articularea rapida la nivelul primariei sectorului 3 a unei administratii locale de tip european, moderna, eficienta si profesionista, dedicata total binelui public, aflata in slujba cetatenilor si care sa actioneze in interesul exclusiv al cetatenilor, 24 de ore din 24! In acelasi timp, nu poate fi omisa experienta solida pe care am dobandit-o in domeniul accesarii fondurilor europene, in conditiile in care UE acorda, in virtutea principiului subsidiaritatii, o pondere tot mai mare, inclusiv pe dimensiunea financiar-bugetara, consolidarii administratiilor publice la nivel local.
Nu in ultimul rand, m-am decis sa ader la doctrina PPUSL si sunt profund onorat sa intru in echipa de consilieri PPUSL pentru Primaria sectorului 3, avand in vedere faptul ca impartasesc pe deplin principiile doctrinei umaniste, considerând ca omul, ca valoare in sine, precum si respectarea drepturilor omului, a drepturilor si libertatilor cetatenesti, reprezintă un etalon suprem, de referinta al oricarei societăți democratice. In plus, consider ca dincolo de avantajele si beneficiile globalizarii, statele națiune trebuie sa se poziționeze, in continuare, in centrul echilibrului de putere la nivel international.
In aceeași logica, sunt pe deplin încrezător in capacitatea Romaniei de a-si recupera si pune, pe deplin, in valoare, in beneficiul tuturor cetatenilor ei, potentialul uman, spiritual si material enorm de care dispune, cred cu tarie in dreptul tarii mele de a-si afirma cu demnitate, mandrie si onoare identitatea națională, precum si de a-si ocupa cu cinste locul pe cale îl merita in concertul internațional al statelor si națiunilor lumii!
Coordonate: mobil: 0748906026; email: vgtomescu@yahoo.fr; viotoma8@gmail.com